Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.

AnasayfaGiriş SayfasıLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Kontrol Panel
Önceliğim sportif başarı değil ConfigureProfiliniz
Bilgiler
Seçenekler
İmza
Önceliğim sportif başarı değil Kwalletmanager Sosyal
Arkadaş ve Tanınmamış
Üye listesi
Grup
Önceliğim sportif başarı değil Newmsg Özel Mesaj
Gelen Kutusu
ÖM Gönder
Önceliğim sportif başarı değil Kthememgr
Gözlenmiş Konular
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Radyo Yayınını Nasıl Yapmalıdır
Önceliğim sportif başarı değil EmptyPaz Ağus. 01, 2010 11:06 pm tarafından MinelGizem

» Radyoda Müzik
Önceliğim sportif başarı değil EmptyPaz Ağus. 01, 2010 11:05 pm tarafından MinelGizem

» Radyonun Yarattığı İzlenim
Önceliğim sportif başarı değil EmptyPaz Ağus. 01, 2010 11:03 pm tarafından MinelGizem

» Radyoda Yayın Planlaması
Önceliğim sportif başarı değil EmptyPaz Ağus. 01, 2010 11:01 pm tarafından MinelGizem

» ******'ün 30 Özelliği
Önceliğim sportif başarı değil EmptyC.tesi Şub. 27, 2010 10:45 am tarafından Selma

» Milli Takım Wallpaper
Önceliğim sportif başarı değil EmptySalı Şub. 02, 2010 8:36 pm tarafından dede_81

» Denizlispor 1 - 2 GALATASARAY
Önceliğim sportif başarı değil EmptyPaz Ocak 31, 2010 10:14 pm tarafından -esasli-

» Santosa Aslanlar Gibi Karşılama
Önceliğim sportif başarı değil EmptyCuma Ocak 29, 2010 10:29 am tarafından -esasli-

» Önceliğim sportif başarı değil
Önceliğim sportif başarı değil EmptyC.tesi Ocak 16, 2010 1:36 pm tarafından -esasli-

En iyi yollayıcılar
MinelGizem
Önceliğim sportif başarı değil Vote_lcapÖnceliğim sportif başarı değil Voting_barÖnceliğim sportif başarı değil Vote_rcap 
Selma
Önceliğim sportif başarı değil Vote_lcapÖnceliğim sportif başarı değil Voting_barÖnceliğim sportif başarı değil Vote_rcap 
ARTniyet
-esasli-
dede_81
Arzu
LeasH
IZtheRAPyb
BjkLee
ozlemakrep
Ortaklar
bedava forum

Önceliğim sportif başarı değil

YazarMesaj
-esasli-
Yardımcı Admin-Dj-Moderatör
Yardımcı Admin-Dj-Moderatör
-esasli-

Önceliğim sportif başarı değil Empty
MesajKonu: Önceliğim sportif başarı değil   Önceliğim sportif başarı değil EmptyC.tesi Ocak 16, 2010 1:36 pm

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Murat Aksu, siyah-beyazlı kulübün mali bilançosunun ortada olduğunu, bu bilanço ile ''Üst üste şu kadar yıl şampiyon olurum'' demenin temenniden öteye gidemeyeceğini belirterek, ''Benim önceliğim sportif başarı değil, Beşiktaş'ın yeniden yapılanması'' dedi..

Aksu, Balıkesir Emniyet Müdürü Coşkun Hayal'i makamında ziyaret etti.

Hayal ile bir süre görüşen Aksu, daha sonra
Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği'ne geçerek, kongre öncesi projeleriyle ilgili bilgi verdi.
Dernek girişinde başkan Vural Alan tarafından çiçekle karşılanan Aksu, sürdürülebilir istikrarın kendisi için önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

''Beşiktaş'ın mali bilançosu ortada. Bu bilanço ile ''Üst üste şu kadar yıl şampiyon olurum' demek temenniden öteye gitmez. Benim önceliğim sportif başarı değil, Beşiktaş'ın yeniden yapılanması. Beşiktaş yeniden yapılandıktan sonra sürdürülebilir başarı önemlidir. Onun için ilk önce idari ve mali disiplin açısından şeffaf, düzgün, denk gelir bütçesi tamamlanmış, altyapısına önem veren, altyapısında oyuncu yetiştirilen bir kulüp olmak önemli. Ondan sonra elbette sportif başarı vazgeçilmez. Ben o zaman size 3 sene şampiyonluk sözü verebilirim. Buna rağmen yönetime gelirsek, şampiyonluktan vazgeçtiğimizi de kimse anlamasın.''

Aksu, bir gazetecinin, kulüp başkan Yıldırım Demirören'in, yeniden başkan seçilmediği takdirde kulübe harcadığı paraları geri isteyeceği yönünde açıklama yaptığını belirtmesi üzerine, şunları kaydetti:

''Daha önce yönetimdeydim ve başkanın çok istemesine rağmen, yönetimsel anlamda fikir birliğimiz olmadığı için yollarımızı ayırdım. Mahallede top oynarken şımarık zengin çocuklar olur, 'takıma almazsanız ben topumu alır giderim' gibi bir yaklaşım bu. Sayın başkan 'ben paramı hemen alırım' diyorsa Beşiktaş'a verdiği zararları ve Beşiktaş'a yaptırdığı borçları ödesin, kapatsın. Kulübü 2004 yılında aldığı halde bırakırsa biz de ertesi günü öderiz parasını. Bizler seçimi kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. En ufak bir kuşkumuz yok.''

Kaynak:fotomaç haber

Önceliğim sportif başarı değil
1 sayfadaki 1 sayfası